Etusivulle
Tervetuloa!
Kesäkisat
Urheilukenttä
Urheilukenttä kartalla
Juhannusturnaus
Ketterän Tulet
Yhdistys ja jäsenedut
Yhteydenottosi

Putkilahden urheilukenttä

Putkilahden Urheilupuisto
Herapohjantie 51
41870 Putkilahti, Jyväskylä
(katso sijainti kartalla)

Urheilukentän varustuksiin kuuluu lentopallokenttä verkkoineen ja kaksi paria jalkapallomaaleja verkkoineen (viralliset aikuisten ja juniorien koot), pukukoppi ja terassi sekä nuotiopaikka.

 

Jalkapallomaalien kokoaminen

Uudet juniorimaalit koottiin talkoilla kesä-heinäkuussa 2022. Maalien hankintaan saatiin tukea JyväsRiihen Virtaa-teemahankkeelta #keskisuomenmaaseutu

 

 

Kesätalkoot kentällä lauantaina 15.6.2019!

Tervetuloa Putkilahden urheilukentälle lauantaina 15. kesäkuuta kello 13. Siistitään paikkoja kesän tapahtumia varten, kiinnitetään verkot. Käsineet ja urheilumieltä mukaan! Tervetuloa!

 

Kesätalkoot kentällä lauantaina 4.6. 2016!

Tervetuloa Putkilahden urheilukentälle lauantaina 4. kesäkuuta kello 14. Siistitään paikkoja kesän tapahtumia varten. Pukukopin pintaan vetäistään uusi maalikerros ja öljytään terassilankut. Kiinnitetään verkot lentopallo- ja jalkapallokentille, ja niin edelleen.

 

Urheilupuiston huoltorakennus

 

 

Kunnostustalkoot lauantaina 9.5.2009

Kentän ja erityisesti pukukopin kunnostusta talkoilla, alkaen kello 10. Tervetuloa!
 

Kunnostustalkoot lauantaina 3. toukokuuta 2008

Kentän kunnostustalkoot lauantaina 3. toukokuuta 2008 kello 10:00 alkaen. Hiukan kelistä riippuen ohjelmassa on kentän pinnan kunnostusta, pukukopin siivousta ja kopin kunnostuksen suunnittelua. Tarjolla juomat ja makkarat. Omat työkalut mukaan jos on (käsineet, haravat). Tervetuloa!

Kunnostustoimia suunniteltiin seuran kevätkokouksessa 26.4.2008. Kenttä kuivuu hyvää vauhtia, ja on sopiva hetki käsitellä kentän pintaa. Mitä talkoissa tarkkaan ottaen tehdään, riippuu myös säistä.

sivua muokattu viimeksi 9.5.2024
Putkilahden Ketteräy kettera.putkilahti.fi rek.nro: 131.473
41870 Putkilahti