Etusivulle
Tervetuloa!
Kesäkisat
Urheilukenttä
Juhannusturnaus
Ketterän Tulet
Yhdistys ja jäsenedut
Yhteydenottosi

Raportti Ketterän jalkapalloturnauksesta su 24.6.2012

Nuoret voittoon Juhannusturnauksessa

Juoksukunto ratkaisi tämän Juhannuksen jalkapalloturnauksessa, kun nuorekas FC Korppujauho kukisti toisen puoliajan kirillään FC Graham Brothers -joukkueen numeroin 13 - 10.

Ensimmäinen puoliaika oli näyttävien yksilösuoritusten ilotulitusta. Kokeneet Graham Brothersin maalitykit jyräsivät puoliajalle mentäessä tulostaululle jo 4 - 8, ja Korppujauhon oli haettava nopea taktiikkamuutos. Tulosta alkoikin syntymään klap-klap-klap-maali -tyyliin, käyttääksemme eräästä toisesta "pallopelistä" tuttua kuvausta tehokkaasta syöttöpelistä. Nuori Korppujauho kiilasi tasoihin ja lopulta ohi, Graham Brothersin jo ponnettomista kaukolaukauksista huolimatta.

Sateen uhka, ja lopulta pienoinen ripottelukin, oli saanut muut turnausjoukkueet vetäytymään sisälämpimään. Kahden joukkueen miniturnauksessa olikin vauhtia hengästymiseen saakka, kun vaihtopelaajia ei ollut ja pelattiin suhteellisen pienillä joukkueilla (FC Korppujauho 5 pelaajaa ja FC Graham Brothers 4 pelaajaa).

Putkilahden urheilukenttä on nyt vuosiin parhaassa kunnossaan. Huollettu reunaoja vetää ylimääräisen kosteuden metsän puoleiselta laidalta, ja nurmen paikkauskylvöt parin vuoden takaa ovat peittäneet aiemmat avolaikut. Turnausta ennen leikattu nurmi oli hyvässä pelikunnossa, ja sateen kostuttamalla nurmella pallo liikkui kevyesti, alkuun jopa yllättäen.

Veikko Perttula
 

sivua muokattu viimeksi 28.11.2014
Putkilahden Ketteräy kettera.putkilahti.fi rek.nro: 131.473
41870 Putkilahti