Etusivulle
Tervetuloa!
Kesäkisat
Urheilukenttä
Juhannusturnaus
Ketterän Tulet
Luontoretkihaaste
Muuta toimintaa
Yhdistys ja jäsenedut
Jäsenyys ja jäsenedut
Ketterän logo
Ketterän paita
Johtokunta
Pöytäkirjat
Säännöt
Tietoa muualla
Yhteydenottosi

Putkilahden Ketterä ry

Toimintakertomus vuodelta 2008

 

Seuran sääntöjen mukainen tarkoitus

Ketterän toiminnan tarkoitus on saada jäsenensä liikkumaan. Tämä liikunta tapahtuu kunkin omien edellytysten mukaan ja voi olla kaikkea arkisesta kuntoliikunnasta kilpaurheiluun asti. Seuran toiminta-alue on Putkilahti Korpilahden kunnassa, vuoden 2009 alusta Jyväskylän kaupungissa.

Pidetyt kokoukset, seuran johtokunta

26.4.2008 pidettiin seuran kevätkokous kahvila Voitossa ja 23.11. pidettiin syyskokous Koulupuistossa.

Toimintavuoden 2008 johtokunnan puheenjohtaja oli Niilo Huujärvi ja jäsenet Katri Ruth (varapuheenjohtaja), Veikko Perttula (sihteeri), Jorma Pynnönen, Riitta Harjula, Timo Suominen ja Tapio Ranta. Taloudenhoitajana toimi Marja Riikonen. Johtokunta piti kaksi kokousta.

Seuran kokousten pöytäkirjat sekä muutakin seuratoiminnasta kertovaa materiaalia on nähtävillä Ketterän nettisivuilla http://kettera.putkilahti.fi

Seuran syyskokouksessa Niilo Huujärvi valittiin seuran puheenjohtajaksi vuodelle 2009, ja johtokunnan jäseniksi Riitta Harjula, Jorma Pynnönen, Tapio Ranta, Katri Ruth, Timo Suominen ja Veikko Perttula.

Seuratoimintaa

Käynnistettiin kevätpatikointiperinne "Ketterän Tulet"; tällä ensimmäisellä kerralla patikoitiin Ylisjärven Lettosaareen 23. maaliskuuta.

Kesäkautena 2008 seuran urheilukentällä pidettiin jälleen beach-volley –iltoja.

Kesäkisat järjestettiin urheilukentällä sunnuntaina 20. heinäkuuta kello 13-15. Lasten ja nuorten sarjoissa 0-6v, 7-9v ja 10-12v järjestettiin kolmiottelu tytöille ja pojille. Lajeina olivat vauhditon pituus, renkaan heitto ja juoksu. Aikuisten kahden hengen joukkueille järjestettiin kolmiottelu lajeina pussijuoksu, kännykän heitto ja taitorata. Lisäksi järjestettiin tikanheiton joukkuekisa. Kesäkisojen osallistujia oli vajaa 40.

Urheilukenttä

Kentän kunnostettiin jälleen askeleen verran eteenpäin. Edellisvuosina puuntaimista raivattua kentän osuutta tasattiin ja kylvettiin nurmiseosta. Huoltorakennuksen kunnostus aloitettiin perustusten korjauksella ja vanhan terassilaudoituksen poistolla.

Talous

Putkilahden Ketterä ry:n Korpilahden kunnalta saama 100 euron toiminta-avustus käytettiin kesätapahtuman järjestelyihin sekä kentän kunnostustoimiin.

sivua muokattu viimeksi 28.11.2014
Putkilahden Ketteräy kettera.putkilahti.fi rek.nro: 131.473
41870 Putkilahti