Etusivulle
Tervetuloa!
Kesäkisat
Urheilukenttä
Juhannusturnaus
Ketterän Tulet
Muuta toimintaa
Yhdistys ja jäsenedut
Tietoa muualla
Yhteydenottosi

Jalkapallon Juhannusturnaus

Tähtäys kohti maalia!Putkilahden Urheilupuistossa järjestetään vuosittain toisena Juhannuspäivänä jalkapalloturnaus. Leikkimieliseen turnaukseen voi koota joukkueen jo etukäteen, tai muodostaa joukkueita paikalle saapuneista pelaajista. Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tapahtuma on päihteetön ja alkaa kello 14.00.

 

 

 

 

 

 

 

Juhannusturnaus 2019

Ja taas mennään, sunnuntaina 23 kesäkuuta kello 14! Kerro kaverillesikin, ja täydennä joukkueesi paikan päällä! Kaikille löytyy oma joukkue.

 

Juhannusturnaus 2018

24.6. Jälleen hyvässä säässä ja hienossa tunnelmassa. Loppuottelussa vastakkain PuPo ja PoPu, molemmissa lyhenne viittaa Putkilahteen ja potkaisemiseen. PuPo voitti niukasti rehdin ja tilannerikkaan ottelun. Kuvassa voittajajoukkue on kokoontunut hattutemppu-kapteeninsa ympärille (kuva: Pentti Perttula, PoPu).

Voittajajoukkue 2018

 

Juhannusturnaus 2017

25.6. Kaunis sää ja upea porukka!

Kuva on linkki isompaan.

 

Juhannusturnaus 2016

26.6. Kaunis sää.
Turnausraportti
 

Juhannusturnaus 2015

Sunnuntaina 21. kesäkuuta osui vuoden toistaiseksi kesäisimpään päivään. Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille ja yleisölle! Lue turnausraportti.

 

Juhannusturnaus 2014

vietettiin ihanteellisessa säässä sunnuntaina 22. kesäkuuta  (lue turnausraportti ja katso kuvat).  

 

Juhannusturnaus 2012

Kesän 2012 Juhannusturnaus osui sateiseen säähän, mikä verotti osanottajajoukkueiden määrää. Täysillä kuitenkin mentiin, ja hauskaa oli. Kahden joukkueen turnaus päättyi FC Korppujauhon lopulta reiluun 13-10 voittoon FC Graham Brotherseista (lue turnausraportti).

 

Juhannusturnaus 2011

Historian ensimmäinen Putkilahden Urheilupuiston Juhannusturnaus jalkapallossa järjestettiin sunnuntaina 26. kesäkuuta 2011 (lue turnausraportti).

Turnausjoukkueiden yhteyshenkilöt voivat pyytää laajempaa kuvakoostetta turnauspäivän tapahtumista lähetettäväksi sähköpostitse. Pyynnön voi tehdä esimerkiksi palautelomakkeella.

Kuva on linkki isompaan.

FC Sahti vastaan Nallekarkit. Kuva: Ketterän kuvausryhmä

 

FC Karnivaali vastaan MAHTI. Kuva: Ketterän kuvausryhmä

 

Turnausjoukkueet 2011

FC Sahti

 

Nallekarkit

 

FC Karnivaali

 

MAHTI

 

Ketterä

 

sivua muokattu viimeksi 25.11.2018
Putkilahden Ketteräy kettera.putkilahti.fi rek.nro: 131.473
41870 Putkilahti